avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amenda de la DGAF.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amenda de la DGAF.

Pentru o amenda de la DGAF CONFORM ART. 11 , ALIN.1 , lit. e punct 4 din oug 28 / 1999 r am fost sanctionat cu 20.000,00 lei deoarece am emis factura si chitanta pentru persoane fizice chitantele insumeaza suma de1786lei. Toate chitantele si facturile erau inregistrate in contabilitate la momentul controlului. Deaceea nici nua fost confiscata suma.
chitantele erau emise pentru diferenta servicii de cazare restul sumelor erau incasate prin banca ca avans servicii de cazare .
deoarece nu am adus nici un prejudiciu statului nu inteleg de ce asa mare amenda.
am citit ordonanta si cred ca trebuia o contrav. de 2000 pana la 4000
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu registrul de declarare al banilor ? ghinetgeorge ghinetgeorge Stiu ca nu mai era necesar un astfel de registru. S-a modificat ceva in acest sens? Daca da prince act normativ se specifica acest lucru ? (vezi toată discuția)
Chitanta persoana fizica stelporis stelporis Din necunostinta am emis o factura si chitanta pentru servicii de cazare unei persoane fizice si am luat o amenda de 20000 lei deoarece nu am emis b.f. si am ... (vezi toată discuția)
Emitere de chitante incepatorul99 incepatorul99 sc are ca obiect de activitate prestare servicii respectiv executia de instalatii de gaze naturale catre pers fizice si juridice. La fiecare incasare s-a ... (vezi toată discuția)