avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei1995pch

Activitate Andrei1995pch

Ok. Mulțumesc

latka a scris:

Niciuna, datoria de pe factura aia va ajunge la un moment dat în România, la un executor judecătoresc. Cu dobânda de rigoare.




Factura spitalizare Austria!
Bună ziua! Știe cineva cu exactitate ce consecințe pot suporta dacă sunt oprit pe teritoriul Austriei și am o factura pentru spitalizare neplătite?
Nu ! Mi au trimis doar acel plic cum ca dacă nu plătesc în 15 zile merg ei la instanta! Citație nu am primit, apoi ei se pare ca au obținut o hotărâre de executare

gi-jane2 a scris:

Trebuia sa treceti printr-o judecata, nu ati fost citata ?


Poprire! Buna seara ! În 2016 am ramase cu ceva restante la un abonament Telekom... Evident, sau fost adăugate penalități, suma ajungând la 2400 de lei! În iulie am primit un plic de la recuperări în care ma anunțau ca dacă nu plătesc în termen de 15 zile se îndreaptă către instanta! Astăzi mi au pus poprire pe card! Întrebarea mea :nu trebuia sa primesc și eu hotărârea de executare?
Mulțumesc tare mult! Dar va rog frumos, dacă puteți și cunoașteți... Ce sancțiune ar atrage

Cornel Vasile a scris:

Dupa 5 ani sa faceti o rectificare!! ... cam greu de dat un raspuns care sa va absolve de vreo sanctiune.

In declaratia de avere se declara Veniturile din premii şi din jocuri de noroc.

E obligatoriu sa declari câștigul respectiv? Ma refer la ce am scris mai sus... și dacă da, și totuși ai omis... care sunt consecințele... E vorba de 5 ani

Cornel Vasile a scris:

Rectificarea declarației poate fi inițiată și de către persoane, în termen de 40 de zile de la depunerea inițială.

Declarația de avere privind jocurile de noroc! Buna ziua, o persoana care a câștigat 70.000 de lei la pariuri sportive, are obligația de a trece suma câștigat în declaratia de avere? Dacă da, în termen de câte zile/luni și în caz ca a omis sa declare câștigul, ce sancțiuni ar putea atrage?
Mulțumesc! Pentru 1 gr? Sau 07-08 ?

trandafir2 a scris:

Ceva de genul urmator,
(1) Introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.
(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 7 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.

Posesie canabis.. Bună seara! Un prieten a trimis recent un colet în România, în care la vama, spune curierul, a fost descoperit un plic ce conținea cantitatea de 1 gram de canabis... nu cunosc mai multe detalii, deoarece sa întâmplat recent... puteți sa îmi spuneți care ar fii urmările?
Mulțumesc frumos

latka a scris:

Cred ca va reține mașina, până achitați. Am "pățit" asta in Innsbruck. Poliția nu sta la discuții. Să aveți carduri pline când mai treceți prin Austria.