Buna ziua Ma numesc Birtolom Vasile din Vulcan Hunedoara si doresc sa contactez un avocat dinIasi sau Pascani pt achema in instanta primaria din Alecsandru I Cuza jud Iasi pt o problema funciara Multumesc tf 0769525456
Buna ziua Ma numesc Vasile Birtolom din Vulcan Jud Hunedoara si am o problema cu un teren (gradina) ce se afla pe teritorul com A I Cuza pt care am solicitat primariei un titlul de proprietate si primaria refuza sa-l elibereze desi institutia prefectului Iasi le cere sa faca acest lucru Am toate cererile solicitate si raspunsurile de la primarie si prefectura Ma poate ajuta un avocat din baroul Iasi sa ma reprezinte in instanta? Multumesc Contact tf 0769525456
Buna ziua Raspunsul prefecturii suna asa Fata de cele de mai sus, in conformitate cu prevederile art 6 indice 1 din o g 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor modificata si completata prin legea 233/2002 va inaintam alaturat petitia mentionata spre competenta solutionare Scuzati intarzierea mea Cu respect