avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua Este adevarat ca nu se mai pot revendica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua Este adevarat ca nu se mai pot revendica terenuri ...

Buna Ziua Este adevarat ca nu se mai poate revendica terenuri pe legea 18/1991? Asa mi sa raspuns in scris de la prefectura Iasi Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:13, 1 Septembrie 2021
Pai, prefectura ce a scris in raspuns?
Buna ziua Raspunsul prefecturii suna asa Fata de cele de mai sus, in conformitate cu prevederile art 6 indice 1 din o g 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor modificata si completata prin legea 233/2002 va inaintam alaturat petitia mentionata spre competenta solutionare Scuzati intarzierea mea Cu respect
Nu se intelege. Dvs sunteti petentul sau cine sunteti? Daca da, inseamna ca ati fost instiintat despre circuitul administrativ al petitiei. Oricum nu prea va legatura clara si care sa va profite, dintre mesajele dvs.
"Spre competenta solutionare", inseamna ca actul este trimis pe cale administrativa, institutiei/departamentului care ar trebui sa il solutioneze.
In fine, mai veniti cu precizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionarea petitiilor in primarie animarsrl animarsrl Conform legii 233/2002 care aproba ordonanta 27/2002 cum se face diferenta dintre o petitie si o cerere a unui cetatean sau a unei organizatii care o depune la ... (vezi toată discuția)
raspunsul autoritatii la o plingere ionelbonda ionelbonda Vreau sa stiu daca Politia este obligata sa precizeze, in raspunsul dat la o reclamatie, articolul si legea in virtutea carora a luat, sau nu a luat, ... (vezi toată discuția)
Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)