avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1510 soluții astăzi
Forum Activitate JrIH

Activitate JrIH

Înscrierea va fi făcută în circumscripția localității unde veți avea buletin valabil la data efectuării procedurii de înscriere.

alex.mar9 a scris:

Va salut,
Acum aproximativ 2 săptămâni am fost la evidenta populatiei in orasul in care m-am mutat si am demarat procedura de schimbare domiciliu/buletin. De curand, am achizitionat un autoturism si am facut contractul de vânzare-cumpărare pe fostul domiciliul din buletin, cel nou urmand sa mi se emita in 2 săptămâni. Problema mea este ca acum trebuie sa inscriu masina la directia taxe-impozite, dar nu stiu daca trebuie inscrisa la fostul sau viitorul domiciliu din buletin, avand in vedere ca pe contract este trecut fostul domiciliu, dar eu trebuie sa inscriu si inmatriculez masina pe noul domiciliu. Mulțumesc

Detaliați, mai exact pt ce plătiți serviciul pază?

Oliviamioara a scris:

Buna ziua,
Localitatea in care am domiciliu, este dotata cu camere de supraveghere.Totusi,sunt obligat sa platesc paza 60 ron/an.Este legal acest lucru.Multumesc!

Se poate, atât timp cât domiciliul temporar, cf vizei de flotant e cel din Valcea

Ready2345 a scris:

Se mai poate da în județul Vâlcea de permis auto cu ajutor vizei de flotant? Dacă nu, ce criterii sunt pentru a susține examenele auto în județul Vâlcea?

Da, atât timp cât sunteți la studii da

Iscusitulidia a scris:

Buna ziua ,

Am 20 de ani si vreau sa ma inscriu la ASE (la distanta) , Sunt salariata , am urmat o postliceala si am luat pensie de urmas , as vrea sa stiu daca ma inscriu la aceasta facultate mai beneficiez de pensia de urmas in continuare ?

Multumesc !

Există mai multe forme de reclamații, de la ISC până la ANPC sau acțiune în instanță.

Str82dahead a scris:

Mai exact o bucata de sub un balcon efectiv a cazut. Era facuta din rigips(la exterior!!!!) si s-a desprins in urma ploilor as zice. Ideea este ca nimeni din comunitate nu stie unde putem reclama acest lucru. Mentionez ca inca nu avem asociatie de proprietari si nu putem avea o actiune pe aceasta cale. Multumesc