avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde se poate reclama o constructie facuta prost de un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde se poate reclama o constructie facuta prost de un dezvoltator? ...

Unde se poate reclama o constructie facuta prost de un dezvoltator?
Cel mai recent răspuns: JrIH , utilizator 11:28, 30 August 2021
Mai exact o bucata de sub un balcon efectiv a cazut. Era facuta din rigips(la exterior!!!!) si s-a desprins in urma ploilor as zice. Ideea este ca nimeni din comunitate nu stie unde putem reclama acest lucru. Mentionez ca inca nu avem asociatie de proprietari si nu putem avea o actiune pe aceasta cale. Multumesc
Există mai multe forme de reclamații, de la ISC până la ANPC sau acțiune în instanță.

Str82dahead a scris:

Mai exact o bucata de sub un balcon efectiv a cazut. Era facuta din rigips(la exterior!!!!) si s-a desprins in urma ploilor as zice. Ideea este ca nimeni din comunitate nu stie unde putem reclama acest lucru. Mentionez ca inca nu avem asociatie de proprietari si nu putem avea o actiune pe aceasta cale. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost distrusa masina minzucatalin minzucatalin buna ziua. Din pacate am avut un incident destul de serios , fapt pentru care incerc sa ma documentez cat mai mult si rog persoanele care ma pot ajuta cu un ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatea cui - zapada cazuta de pe bloc pe o masina nature nature Buna seara, sunt proprietarul unui apartament situat la et.3/3, in seara aceasta am fost anuntat ca o bucata de gheata/zapada ar fi cazut pe masina unui ... (vezi toată discuția)
Definitia balconului. geofaraon geofaraon Buna stie cineva sa imi spuna cat tine exact balconul unui apartament? Ca sa intelegeti contextul: am un apartament situat la et 4 intr-un bl de 10 et. De pe ... (vezi toată discuția)