avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis cu ajutorul vizei de flotant
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis cu ajutorul vizei de flotant

Se mai poate da în județul Vâlcea de permis auto cu ajutor vizei de flotant? Dacă nu, ce criterii sunt pentru a susține examenele auto în județul Vâlcea?
Cel mai recent răspuns: Ready2345 , utilizator 00:04, 1 Septembrie 2021
Se poate, atât timp cât domiciliul temporar, cf vizei de flotant e cel din Valcea

Ready2345 a scris:

Se mai poate da în județul Vâlcea de permis auto cu ajutor vizei de flotant? Dacă nu, ce criterii sunt pentru a susține examenele auto în județul Vâlcea?

Mulțumesc, am întrebat deoarece am tot auzit zvonuri ca nu ar mai merge și am dorit sa ma asigur deoarece urmează sa dau de permis și as fi preferat în Vâlcea, deoarece îl pot lua mai repede fata de județul în care as putea da

JrIH a scris:

Se poate, atât timp cât domiciliul temporar, cf vizei de flotant e cel din Valcea

Ready2345 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant CristiGrs CristiGrs Buna ziua, In zilele urmatoare voi sustine examenul pentru obtinerea permisului auto. Eu am o viza de flotant facuta pe 3 luni care mai este valabila 1 luna. ... (vezi toată discuția)
Sustinere examen auto in alt oras / mutatie in alt oras. derek derek Buna seara, Dupa aproape 1 ora de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii simple. Asadar, apelez la ... (vezi toată discuția)