Buna ziua,
In zilele urmatoare voi sustine examenul pentru obtinerea permisului auto. Eu am o viza de flotant facuta pe 3 luni care mai este valabila 1 luna. Am inteles ca in urma unei legi date acum 1 luna, am nevoie de o viza de flotant de 185 de zile. Daca am deja o viza de flotant valabila, pot sa imi fac alta pe o perioada mai lunga? Si daca legea a fost data dupa ce mi-am facut eu aceasta viza, se aplica legea si pentru mine? Ma gandesc ca daca nu pot sa fac o viza pe o perioada de timp mai lunga, pentru ca am deja o viza valabila, macar sa fiu scutit de aceasta lege, pentru ca am facut viza curenta inainte de a se aplica noua lege. Multumesc aniticipat! O zi buna!
Nu am auzit de existenta unei astfel de conditii si anume de a avea viza de flotant pe minim 185 de zile in vederea sustinerii examenului pentru permis auto. Consider ca puteti da examenul atata timp cat aveti un act de identitate valabil. Daca legea intra in vigoare cu o anumita data aceasta se aplica pentru toti care urmeaza a sustine examenu,l dar repet nu am auzit pe nimeni care sa pretinda o astfel de conditie.