avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen permis de conducere

Buna ziua. As dori, daca se poate, sa stiu in ce conditii pot sustine examenul pentru permis auto in alta localitate, tinand cont ca nu am viza de flotant ci doar un contract de inchiriere. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vgeorge , utilizator 10:31, 4 Octombrie 2010
In conditiile date , nu puteti sustine examenul in acea localitate (alta decat cea de domiciliu /flotant) .
Eu stiu ca iti trebuieste viza de flotant pentru a sustine examenul in lata localitate decat cea de domiciiu. Mai bine da un telefon la Politia Rutiera si te lamuresti.
Nu puteti sustine examenul decat in localitatea unde aveti domiciliu sau resedinta/viza de flotant. Nu va fi primit dosarul.
Succes!
daca ai contract de inchiriere mergi la politie si iti pune viza de flotant(iti trebuie:timbru fiscal 4 ron,contract de inchiriere copie si original,copie buletin)si cu viza de flotant poti da examenul in acea localitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! urmează să susțin examenul auto în altă localitate ... Mihai7876 Mihai7876 Buna ziua! Urmează să susțin examenul auto în altă localitate decât cea de domiciliu. Am următoarele nelămuriri: 1. Dacă viza de resedinta expiră ... (vezi toată discuția)
Documentele masinii la mutarea in alta localitate iolaru iolaru Intrucat m-am mutat in alta localitate decat cea mentionata in buletin, m-ar interesa daca - pentru a fi in legalitate - este obligatoriu ca, dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)
Chirie...flotant Robesspiere Robesspiere Daca nu locuiesc la adresa de domiciliu (cea din C.I.), dar locuiesc, cu chirie, la alta adresa, in aceeasi localitate, sunt obligat sa am viza de flotant la ... (vezi toată discuția)