Va salut D.le Stefan! De sase luni caut si eu aceasta firma pentru a ajuta un fost coleg de serviciu (nepensionat inca) numele lui este DOLHASCU NICU (Mastacani - Galati) a lucrat in perioada 1988-1993 la ACM Buciumeni Brigada 3 Sibiu in confectii metalice (din ce spune el). Pentru ca nu si-a luat cartea de munca cand a plecat de acolo, nu se poate pensiona, ii mai trebuie exact anii cre i-a lucrat acolo.
Am intrebat la Arhivele Statului Sibiu, la ITM Sibiu, am contactat si un executor judiciar care s-ar fi ocupat de falimentul firmei, peste tot niciun raspuns concret, doar informatii neconcludente.
El a sunat din nou la Arhivele Statului Sibiu si cei de acolo i-au dat informatia sa caute firma CONSTRUCTII S.A. SIBIU , Str. Triajului nr 1 Sibiu, firma care s-ar putea sa detina arhiva fostei ACM Buciumeni Brigada 3 Sibiu.
Firma CONSTRUCTII SA SIBIU a dat faliment iar administratorul judiciar al aceste firme este CITR CLUJ-NAPOCA (filiala Cluj) telefon 0264 444821, care la randul ei mi-a dat o adresa de email al unei doamne care se ocupa de arhiva (roxana_lupescu@yahoo.com). I-am scris acestei doamne dar nu am primit niciun raspuns, am cautat-o pe internet si am gasit-o ca administrator al firmei TECHNIC TECHNOSTRADE SRL cu sediul in Bucuresti cu mai multe numere de telefon (le gasiti pe internet) dar nu raspunde nimeni. Chiar nu stiu unde sa mai caut
Va inteleg sfaturile. Dar ce pot face cand societatea nu mai exista si cand lichidatorul judiciar imi raspunde ca arhiva (state de plata, carnete de munca, dosare personale, situatii contabile, registre centralizare personal) a fost furata si distrusa de catre infractor, fapta ramanand cel putin cu autor necunoscut inca din 2004
Nu pot afla nicaieri daca Monolit - Antrepriza de Construcții Montaj nr. 3 SA este fosta ACM Buciumeni Brigada 3
Va atasez informatiile primite de la lichidatorul judiciar SCP PDA Insolvency SPRL
Vă comunicăm faptul că arhiva societății Monolit – Antrepriza de Construcții Montaj nr. 3 SA pentru perioada 1960-2001 a fost sustrasă în anul 2004, conform Adresei nr. 2347282/04.04.2013 pe care o regăsiți atașată.
Dacă ați lucrat din anul 2002 sau dacă aveți Cartea de muncă vă rog să luați legătura cu Monolit - ACM nr. 3 SA, fie la sediul din str. Mântuleasa, nr. 14, fie la nr. de telefon 0745419234, d-na Olga Carcea.
Dacă nu aveți Carte de muncă, reconstituirea vechimii se poate face adresând o cerere instanțelor judecătorești competente, conform prevederilor Codului Muncii.
Cu stimă,
Pușcaș Alexandrina
asociat coordonator
SCP PDA Insolvency SPRL
Str. Moliere nr. 8A, et. 1, ap. 2, București, Sector 1
Tel/Fax: 0747012060/ 0311.041.928
office@pdainsolvency.ro
Nu pot afla daca Monolit - Antrepriza de Construcții Montaj nr. 3 SA este fosta ACM Buciumeni Brigada 3
Va atasez informatiile primite de la lichidatorul judiciar SCP PDA Insolvency SPRL
Bună ziua,
Vă comunicăm faptul că arhiva societății Monolit – Antrepriza de Construcții Montaj nr. 3 SA pentru perioada 1960-2001 a fost sustrasă în anul 2004, conform Adresei nr. 2347282/04.04.2013 pe care o regăsiți atașată.
Dacă ați lucrat din anul 2002 sau dacă aveți Cartea de muncă vă rog să luați legătura cu Monolit - ACM nr. 3 SA, fie la sediul din str. Mântuleasa, nr. 14, fie la nr. de telefon 0745419234, d-na Olga Carcea.
Dacă nu aveți Carte de muncă, reconstituirea vechimii se poate face adresând o cerere instanțelor judecătorești competente, conform prevederilor Codului Muncii.
Este injust si discriminatoriu. E o lege pentru paznici sI personalul TESA, de parca noi cei cu grupe de munca, dupa terminarea programului n-am respirat acelasi aer poluant la un loc cu paznicii si personalul TESA.
Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza
de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, fara penalizare.
Va rog, daca imi poate spune cineva daca cei care cu grupe de munca beneficiaza in plus si de aceasta reducere de 2 ani? Se tot aude ca legea s-a modificat.
Va multumesc!
Buna ziua!
Cu mii de multumiri, imi poate spune cineva daca un conflict de munca se poate deschide de catre reprezentantii salariatilor in lipsa unui sindicat legal? Daca actulalul contract colectiv de munca expira la 30 Aprilie 2022 si partile nu se inteleg in negocierea noului contract colectiv, se poate deschide acest conflict de munca daca acest contract nu s-a incheiat?