deci acum trebuie anulata factura, si sa fac doua ca sa nu depasesc 5000 RON fiecare, nu?
Multumesc!
Buna ziua!
Am emis factura de 6800 Ron.Intrebarea mea este, pot taia 2 chitante pentru aceasta factura, una de 3000 sa zicem si una de 3800 RON, scriind pe ambele "contravaloare factura nr. nnn/11.11.2009"?
Multumesc anticipat!
Sa spunem ca o societate, Titan SRL are doua Fornetti in 2 locatii diferite, si una din ele vrea sa o vanda Firmei Mega SRL. In aceasta situatie ma aflu eu, Mega SRL fiind a mea. Scuze dar nu am reusit sa ma conving.
In caz ca fac cesiune, imi poate lua acest punct de lucru inapoi oricand doreste, in baza unei legi?
Da, am gresit in exprimare, doresc sa cumpar acel punct de lucru si sa-i continiu activitatea in cadrul societatii mele.
Multumesc!
Buna ziua! Intentionez sa preiau unul din cele 2 puncte de lucru al unei societati. Intrebarea mea este, care este forma sau contractul potrivit care trebuie incheiat intre firma mea si aceasta societate, astfel incat eu sa detin drepturi totale asupra acelui punct de lucru,dupa semnarea acestui contract?
PS: Cel care doreste sa-mi cedeze punctul de lucru zice ca Cesiunea, asa sa fie?
Multumesc anticipat si respect!
nu ma intereseaza "in mod normal" eu intreb daca este vreo lege care sa justifice asta, mai exact accident in timpul muncii, cu masina serviciului, sa fie platit de "mostenitori".
a fost o suma de bani din cheltuielile de judecata care s-a intors inapoi, procesul l-a pierdut.
Buna ziua! Sper sa ma pot face inteles, si sa pot fi ajutat.
In urma cu 5 ani tatal meu a facut un accident (in timpul serviciului cu masina de servici), in urma caruia a iesit vinovat in instanta, si a fost nevoit sa plateasca daune in valoare de X lei, sub forma de rata la Asirom. Dupa 1 an tatal meu a decedat, insa rata s-a transmis mamei.
Intrebarea mea este, pot contesta aceasta decizie? Au mai existat astfel de cazuri?
Multumesc anticipat!
PM: acum aproximativ un an am primit o scrisoare de la tribunal, cum ca tatal meu ar avea o suma de bani de luat inapoi din cheltuielile de judecata, insa cand m-am dus sa iau acea suma, mi-au zis ca nu este trecuta in testament, si ca ramane la stat...Nici urmarile accidentului nu sunt trecute in testament, de ce trebuie sa le platesc?
Multumesc inca o data!