avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Activitate Pop Vasi

Activitate Pop Vasi

Răspuns la discuția Dosar Penal
Buna ziua domnu avocat
Am fost ier la tribunal penru ca am dosar penal uz de fals semnatura privata si insalaciune si presedintele avrut sami da in folosu in comunitati si procuroru avrut sami da inchisare cu executare si e primu meu dosar si atuncea presedintele afacut o pronuntare 2 saptamani ce pate santampla domnu avocat varog ajutatima

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar fi bine sa va angajați avocat daca vreti sa aveti aparare.
Unii sunt trimiși în judecata și condamnați penal.
Nu aveti cazier decat daca sunteți condamnat penal.
Poate conta foarte mult existenta avocatului in dosarul penal sub toate aspectele.

Buna ziua domnu avocat
Am fost ier la tribunal penru ca am dosar penal uz de fals semnatura privata si insalaciune si presedintele avrut sami da in folosu in comunitati si procuroru avrut sami da inchisare cu executare si e primu meu dosar si atuncea presedintele afacut o pronuntare 2 saptamani ce pate santampla domnu avocat varog ajutatima

Trebuie sa meargă avocatul la.dosar ca sa îl.studieze și sa va informeze.

Am avocat da nustiu ce face si avocatu asta

Pop Vasi a scris:

Buna ziua domnu avocat.
Am un dosar penal uz de fals semnatura privata si insalaciune astazi am fost prezent la tribunal si presedintele avrut sami dea o pedeapsa in folosu comunitati si procuroru avrut sami dea cu executare inchisare si atuncea presedintele a pus o pronuntare 2 saptamani .
Ce pate intampla varog sami explicati domnu avocat

Poate conta foarte mult existenta avocatului in dosarul penal sub toate aspectele.

Buna ziua domnu avocat.
Am un dosar penal uz de fals semnatura privata si insalaciune astazi am fost prezent la tribunal si presedintele avrut sami dea o pedeapsa in folosu comunitati si procuroru avrut sami dea cu executare inchisare si atuncea presedintele a pus o pronuntare 2 saptamani .
Ce pate intampla varog sami explicati domnu avocat

Ma ajuta cineve cu intrebarea mea varog
Buna ziua
Am sieu o intrebare astazi am fost la judecatorie ca am un dosar penal uz de fals si semnatura privata si insalaciune. Si procuroru avrut sami dea dela 1 an la 2 ani cu executare si presedintele avrut sami da in folosu comunitati lucru si atuncea a pus o pronuntare 2 saptamani ce se pate intampla varog frumos sami spuna cineva .e prima mea fapta asta