avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate uglyduck_fes

Activitate uglyduck_fes

Discuție Rovinieta
Buna ziua.
As dori niste informatii suplimentare in legatura cu rovinieta.
Am avut rovinieta valabila un an, intre timp mi-am vandut masina, dar mi-am pastrat nr de inmatriculare, cu care mi-am inregistrat o alta masina. Cel care a cumparat-o nu a binevoit sa returneze documentul, am vrut sa-mi cumpar alta rovinieta, dar figurez in baza de date cum ca as avea.
Cum trebuie sa procedez ca sa nu fiu in afara legii?
Multumesc
se poate da examen pentru permis de conducere, daca solicitantul are indemnizatie, deci si certificat de handicapat(probleme oftalmologice)?
Răspuns la discuția indrumare
Multumesc. De unde voi primi banii pentru cic?
Tot prin posta, ca pana acum sau va vira angajatorul?
Discuție indrumare
Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie aparte. Am lucrat in invatamant, ca profesor suplinitor, am ramas insarcinata, si, pentru a beneficia de CIC am beneficiat de ajutor de somaj. Am terminat facultatea si m-am titularizat. De la 1.09.2008 m-am incadrat din nou in munca, dar prefer sa raman in CIC. Noul meu loc de munca este la 85 km de domiciliu. Avand in vedere faptul, ca figurez de parca m-as fi angajat in timpul cat beneficiam de ajutorul de somaj, care sunt drepturile banesti pentru care as putea depune cerere (prima de incadrare, pentru distanta sau niciuna)? Cine va plati CIC-ul de acum incolo? Angajatorul? Va multumesc pentru ajutorul Dvs.