avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate Andreix99

Activitate Andreix99

Răspuns la discuția Amenda pentru ca am sunat la 112
Ai grije unde o plătești. Eu am plătit la primărie și rezulta ca după 1 an surpriza, poprire încă de 2 ori de la Anaf. Deci informează-te bine unde trebuie plătită sa nu pățești ca mine și ca alții. Din câte am înțeles amenda trebuie plătita la Anaf. O zi buna!

MateescuMihaela a scris:

Va multumesc. Asta voiam sa stiu. Inca o intrebare. Unde platesc amenda?

Ai grija ca aceeași greșeală am făcut și eu,am plătit la primărie și după 1 an am mai plătit încă de 2 ori la Anaf. Amenda trebuie plătita la Anaf.

Cazacu89 a scris:

Victorieeee! :) Am ajuns sa ma bucur ca am platit statului 375 lei, ce situatie....
S-a lucrat la primarie, am trimis si originalul prin posta sectiei de politie. Mi-am pus copia chitantei in sertar pentru urmatorii 5 ani. Job done.

Multumesc inca o data pentru raspunsuri si aveti grija la linia continua!

Bună. Am plătit o amenda de 250 lei la primărie,ptr ca dacă plăteai în termen de 15 zile era pe jumătate. Adică din 500 lei am plătit 250 lei. După un an de zile ma pomenesc ca am Poprire de la Anaf de încă 500 lei. Am sunat la București și mi.a spus ca amenda trebuia plătita la Anaf ci nu la primărie. Ori când am plătit amenda cei de la Anaf Slatina m.au îndrumat către primărie. As dori un sfat ce as mai putea sa fac în acest caz. Se mai pot recupera banii și cum? Mulțumesc frumos! O zi buna!