avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin25F07

Activitate Cosmin25F07

Buna ziua! Am nevoie de un model de cerere către ISJ și către școala care mi a eliberat diploma de BAC și diploma de ABSOLVIRE, în legătură cu pierderea acestora, am completat o cerere simpla și mi a fost respinsa de școală, Am fost la 2 birouri de copiat acte dar mi au spus că nu au nici un fel de model pentru așa ceva. Mulțumesc.
Sunt cadru militar in activitate si am fost repartizat la 400km de localitatea in care locuiesc, am dreptul, din ce stiu eu, la 3 zile permisie pentru vizitarea familie. Stie cineva hotararea prin care se atesta acest lucru ?... sau daca este altcumva vreau sa stiu. Multumesc anticipat!
Vizitarea familiei, lunar, facand un raport in acest sens, poate fi considerat interes de serviciu?

Intr-un articol din HG este specificat ca se poate face transportul cu un autovehicul din inzestrarea armatei, ce demersuri trebuie sa fac pentru a fi posibil acest lucru?



Cornel Vasile a scris:

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Când am expediat coletul am folosit substantivul ACTE nu DOCUMENTE. Este posibil sa fie asta o portiță prin care sa pot obține o despăgubire? In sensul in care era notat pe colet ce se afla in el...






Ca sa refac toate documentele cat m ar costa și cât timp ar dura ?

Cornel Vasile a scris:

In general, puteti sa-i actionati in instanta, dar despre admiterea actiunii nimeni nu o sa va spuna exact ce sanse aveti.

Din păcate nu...
Am menționat când am trimis coletul că sunt documente, scria și pe stikerul cu AWB ul că sunt documente dar nu se specifica ce documente.

Cornel Vasile a scris:

Aveti vreo dovada ca acele documente au fost trimise prin curier?

Mi am pierdut documentele( certificat de naștere, diploma Bac, diploma absolvire liceu, foaie matricola, diploma competențe, brevet). Le am trimis pe un curier Intr un rucsac și s au pierdut. Mi i sa spus că o să mă despăgubească cu 5 x valoarea transportului. Chestia e că nu am menționat ce documente se afla in rucsac și mi i sa spus că documentele de acest gen sunt interzise la transport. Întrebarea este dacă pot să i dau in judecata să obțin ceva? Sau cat de greu și cum se pot reface aceste documente?
Decontare transport MApN.
Am fost repartizat la 400 km de casă și vreau să știu dacă se face decontul pentru a pleca acasă, o dată pe lună, cu autovehicul personal.
Cu MTC știu sigur că se face însă nu am in acel oraș tren iar cu microbuzul/autobuzul trebuie sa schimb cam 4 microbuze. Este posibil sa merg cu toate bonurile de la autobuze și să îmi deconteze și în felul acesta?