avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Cata1993

Activitate Cata1993

Buna ziua,am și eu o întrebare,in trecut am avut deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe art335 alin2 fără permis de conducere eu îl aveam suspendat în momentul acela iar astăzi am primit sentința, aceasta fiind de 8 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei și de 60 de zile in folosul comunității,întrebarea mea este, când pot să îmi recuperez permisul? Mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Salutare,am si eu o intrebare,''am primit'' anul trecut o suma de 2000 de lei am pus intre ghilimele AM PRIMIT pentru ca eu nu am cerut aceea suma ''ca ajutor'' ca eram intr-o perioada putin mai grea financiar,persoana respectiva a spus ca nu e nici o problema in inapoierea banilor ca se poate oricand si oricum a mai mentionat ca si daca nu'i mai dau nu e problema,eu am primit banii prin intermediul surorii lui fara martori fara nimic facut de mana si etc singurul lucru care il are ca dovada sa spun asa este o conversatie pe care am avut-o in legatura cu acei bani dar unde nu a fost mentionat niciunde cum ca eu am cerut bani lui si chiar el a insistat pentru a lua aceea suma iar acum am primit citatie la politie cum ca nu doresc sa restitui suma respectiva,chiar daca nu este mentionat niciunde treaba asta si nici nu am avut intentia asta iar acum am asta pe cap,intrebarea mea e,poate sa faca ceva din punct de vedere legal in privinta asta? Mentionez ca nu am avut nimic facut intre noi pentru suma respectiva,va multumesc si astept in raspun, o zi buna si sarbatori fericite tuturor!
Acel articol de lege se aplica și pensiilor de gradul 1 de handicap?

Bună ziua,am și eu o întrebare,o prietena de a mea a fost astăzi sa scoată alocațiile la copii,iar la doamna respectiva în urma cu aproximativ o luna jumate ia venit pentru un credit mai vechi prooprire pe cardurile ei,dar doamna respectiva are pensie de handicap pe acel card iar luna trecuta iau tras tot de pe card menționez ca este pensie de handicap iar luna aceasta ia pus prooprire pe cardul copiilor de alocații este normal?Sau este legal?Aștept un răspuns,va mulțumesc!
Cata1993 a scris:

Da scuze, i sa spus ca este doar girant dar defapt era titular

NU
Buna ziua,am si eu o problema,mamei mele in anul 2009 cineva ia modificat cartea de munca ilegal,a trecut ca lucra la o anumita firma si avea un anumit salariu dar defapt nu lucra toate au fost facute pentru a scoate bani pe numele ei dar ea nu a semnat nimic iar acum ia venit hartie cu oprire pe salariu ce se poate face in acest caz?Multumesc!