avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,am si eu o problema,mamei mele in anul 2009 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,am si eu o problema,mamei mele in anul 2009 cineva ...

Buna ziua,am si eu o problema,mamei mele in anul 2009 cineva ia modificat cartea de munca ilegal,a trecut ca lucra la o anumita firma si avea un anumit salariu dar defapt nu lucra toate au fost facute pentru a scoate bani pe numele ei dar ea nu a semnat nimic iar acum ia venit hartie cu oprire pe salariu ce se poate face in acest caz?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 12 Octombrie 2021
Mama a semnat acel c.i.m. ?
NU
Cata1993 a scris:

Da scuze, i sa spus ca este doar girant dar defapt era titular

Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
Cata1993, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, nu prea mai are ce sa faca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare abuziva - rog ajutor adriana080 adriana080 buna seara o mare problema am si eu doresc un raspuns de la cineva avizat in domeniu . Tatal meu are un credit facut acum 7-8 ani , din pacate si din nesimtire ... (vezi toată discuția)
Nu mi-au facut carte de munca si nu vor sa imi dea banii irina_irina irina_irina M-am angajat in luna august la o societate si mi s-au cerut actele pt a-mi face cartea de munca. Dupa ce am vazut ca nu mi se da nici un act pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Contract cu 2 ore de munca mary_131979 mary_131979 Buna ziua. am si eu o problema poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat. de aproape 2 ani lucrez la un patron , timp de 10 luni am semnat vre-o trei ... (vezi toată discuția)