avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare,am si eu o intrebare,\'\'am primit\'\' anul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare,am si eu o intrebare,''am primit'' anul trecut o suma ...

Salutare,am si eu o intrebare,''am primit'' anul trecut o suma de 2000 de lei am pus intre ghilimele AM PRIMIT pentru ca eu nu am cerut aceea suma ''ca ajutor'' ca eram intr-o perioada putin mai grea financiar,persoana respectiva a spus ca nu e nici o problema in inapoierea banilor ca se poate oricand si oricum a mai mentionat ca si daca nu'i mai dau nu e problema,eu am primit banii prin intermediul surorii lui fara martori fara nimic facut de mana si etc singurul lucru care il are ca dovada sa spun asa este o conversatie pe care am avut-o in legatura cu acei bani dar unde nu a fost mentionat niciunde cum ca eu am cerut bani lui si chiar el a insistat pentru a lua aceea suma iar acum am primit citatie la politie cum ca nu doresc sa restitui suma respectiva,chiar daca nu este mentionat niciunde treaba asta si nici nu am avut intentia asta iar acum am asta pe cap,intrebarea mea e,poate sa faca ceva din punct de vedere legal in privinta asta? Mentionez ca nu am avut nimic facut intre noi pentru suma respectiva,va multumesc si astept in raspun, o zi buna si sarbatori fericite tuturor!
Cel mai recent răspuns: Voi nea , utilizator 10:47, 26 Decembrie 2022
La politie explicati cum sta treaba, nu au ce sa va faca.
Banii insa, trebuie inapoiati ca va da in judecata si mai platiti si alte cheltuieli.
Conversatia poate fi dovada. Depinde ce ati vorbit. Iar sora este martor. Daca a mai povestit si altora...
De ce ati acceptat banii daca nu i-ati cerut? Returnati-i. Altfel platiti mai mult. Dobanda, cheltuieli de judecata si cine stie ce mai poate cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau afacere esuata? oltul oltul am inselat persoane promitand locuri de munca in strainatate,cateva dintre ele au depus plangere la politie.Ce se poate intampla daca restitui sumele inainte ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut intre persoane fizice anula_angel anula_angel Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu o lamurire vis-a-vis de un contract de imprumut, ce nu a fost incheiat la nici un birou notarial In vara ... (vezi toată discuția)
Executare silita contestatie la adjudecare ContSters250741 ContSters250741 Buna !am imprumutat de la o pers fizica suma de 3000 E ,nu am putut sa-i restitui si a urmat procesul in urma caruia am fost anuntat cu executarea silita a ... (vezi toată discuția)