Buna !am imprumutat de la o pers fizica suma de 3000 E ,nu am putut sa-i restitui si a urmat procesul in urma caruia am fost anuntat cu executarea silita a cota parte de 5/8 din casa ,mentionez ca 3 parti le detine fiul meu din succesiune........a avut loc prima licitatie la care nu s-a vindut ,am vb cu persoana la carei datorez bani si i-am cerut sa accepte 6 rate lunare pt ai inapoia banii,nu a fost deacord ,a urmat a doua licitatie si a avut loc vinzarea dar am putut face si eu rost de bani si pot sa-i inapoiez,...........................au trecut 18 zile de la vinzare, am vb cu persoana la care-i datorez banii si a zis ca el nu a primit nici un ban inca si nici nu a fost anuntat de catre executor ca a avut loc vinzarea iar el este deacord sa ne impacam daca-i restitui banii plus cheltuielile aferente deci 4500 e........................stiu ca aveam drept de contestatie timp de 15 zile,dar nu ma incadrez pt ca sint 18 zile,,,,,,,,,,,,,,,,,,mai pot sa fac ceva sa-mi recuper casa ????...................................si daca nu mai pot sa fac nimic ,cum o sa se faca impartirea case ????cum se stie care cote sint ale baiatului ???? tot prin proces daca nu exista o intelegere ale celor doua parti ????? Va rog sa ma ajutati cu citeva sfaturi..............va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns:
ContSters250741 , utilizator
23:45, 29 Aprilie 2012