avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate oana_lex82

Activitate oana_lex82

Răspuns la discuția Incredintare copil
Copilul are 1 an si 8 luni.Stiam ca inainte se incredinta mamei copilul...Adica daca tatal e mai instarit mama pierde, nu?
Răspuns la discuția Incredintare copil
Da, asta m-ar interesa..incredintarea..adica minorul sa aiba domiciliul impreuna cu mine.
Buna, ma intereseaza si pe mine in ce conditii pot obtine custodia copilului meu.Mentionez ca nu l-am abandonat nicio zi, am avut total grija de el insa unele neintelegeri in casa ma fac sa-mi pun intrebarea asta..in ce conditii as pierde custodia copilului..am servici mai bine platit decat sotul (in acte),avem locuinta fiecare..cam aceleasi posibilitati de a-l creste...Mentionez ca sotul ar face ca si mine, orice ca sa obtina custodia lui..adica in caz de ceva niciunul din noi nu e dispus sa renunte..#-o
Multumesc frumos pt citat...citisem deja....oricum exista aceasta functie a bancomatului...stiam...multi nu stiu dar exista...
Nu stiu daca sunt in eroare pt ca am vb cu un angajat al bancii si chiar exista aceasta functie a bancomatului..acum daca am avut norocul ca in termen de 30 secunde sa nu fi incercat cineva sa utilizeze bancomatul...Si chiar daca a fost asa au o inregistrare video care poate lamuri situatia..in acest caz(daca cineva a venit dupa si a luat banii) ma voi adresa sectiei de politie,,pt ca asta inseamna insusirea unor bunuri care nu-ti apartin...:((Oricum sunt fff suparata de gafa mea.
#-o Stiu ca e o situatie ff hilara daca n-ar fi grava..pt mine..am un copil mic si l-am lasat acasa cu o vecina..am venit in mare graba la bancomat, am facut tranzactia, am luat cardul si am fugit sa platesc o factura...banii am uitat sa-i iau#-o... mai e ceva de facut??? Mentionez ca azi e sambata, nu era deschisa banca pt ca mi-am dat seama ca n-am banii dupa 30 min cand am ajuns la sediul companiei de utilitati la care trebuia sa efectuez plata...Nimeni nu era in preajma cand am facut tranzactiaa...Am inteles ca daca nu se iau banii in 30 secunde bancomatul ia banii...Va rog ca daca aveti idee ce as putea face sa-mi dati de stire...Sunt ff suparata:((
Ms...am sa incerc si asa dar mai am o intrebare la tine...bineinteles dak vrei si imi poti raspunde...trebuie sa cotizez cu multi bani la avocatul pe langa care stau...nu de alta dar nu am o situatie financiara care sa-mi permita sa dau mii de euro pe an..asa cum am auzit ca costa...Multumesc oricum pentru sfaturi!
Multumesc din suflet.O sa revin cu intrebari daca mai am...
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii..Am absolvit facultatea in 2006 si as dori sa incerc sa dau examenul de admitere in Baroul Vrancea...e ff greu pt ca nu cunosc pe nimeni si nu stiu cum trebuie sa procedez..am inteles ca trebuie sa stau pe lanfa un avocat pe timpul stagiaturii..si nu cunosc pe nimeni..daca iau examenul si nu am pe langa cine sa stau ce fac?..Cat ma costa stagiatura..adica ce suma trebuie sa dau " maestrului"?Va rog sa ma ajutati..nu stiu ce sa fac...Multumesc!