avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate melizanda26

Activitate melizanda26

Va multumesc pentru raspuns. Cadastrul din 2000 corespunde cu realitatea. Asa ni s-a spus de cadastrist si a verificat si in arhiva.
In 2000 s-a facut act de vanzare cumparare cu cadastru ( iunie) a survenit vanzarea in septembrie apoi intabularea . In contract se mentioneaza cele 4 camere de paianta, se mentioneaza si cadastrul din 2000, insa pe cadastru nu apar acele 4 camere( care nu au existat) dar pe care notarul le-a trecut conform certificatului de mostenitor din 1991 cu toate ca il mentioneaza si certificatul din 1985.
Buna ziua, am urmatarea problema. O persoana a lasat mostenire sotiei un imobil care este descris cu un nr de 5 camere de caramida (emis 1985). Sotia lasa mostenire (emis 1990) unei rude imobilul insa in certificatul de mostenire acum cladirea este 3 camere caramida WC magazie si bucatarie dar si 4 camere paianta dar aceasta descriere se precizeaza ca este conform certificat mostenitor cel emis in 1985.
Constructia insa conform cadastru (emis 2000) este de 5 camere de caramida.
Ce acte doveditoare trebuie sa aduc ca sa fie rectificat certificatul de mostenitor emis in 1991?
Multumesc
Răspuns la discuția SITUATIA DE ACTIV PASIV
pot sa le depun retroactiv?
Răspuns la discuția SITUATIA DE ACTIV PASIV
Si daca nu sunt depuse cat este amenda? Multumesc
Buna seara situatia de activ pasiv pentru o asociatie de propietari (bloc in Bucuresti) cand se depune, pe ce perioada si unde?
va multumesc
Buna ziua,
care este diferenta intre un talon de grantie si un ceritficat de garantie ?
Un comerciant poate acorda talon sau certificat de garantie pentru incaltaminte si marochinarie ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Vreau sa vand un apartament prin credit cumparat in anul 2000, este intabulat, cu cadastru facut de fostul propietar in anul 2000 cu releveul/schita apartamentului desenata eronat. Cum pot remedia aceasta problema? Durata unei astfel de procesuri care ar fi? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Răspuns la discuția ADRESA PRODUCATORULUI REVISAL

TeamNet International SA

Sediul Central:
Str. Splaiul Independentei, No. 319,
RIVER Place, RIVERVIEW House,
etaj 8,Sector 6,
060044 Bucuresti, Romania

TEL: +4 021 311.66.31
021 311.66.32

FAX: +4 021 311.66.34
+4 021 311.66.36

Este societatea care a realizat revisal
Trebuie sa nasc in cateva zile si nu mi-am laut nici o zi de concediu medical pentru sarcina si lauzie, as vrea sa stiu daca pot sa il iau dupa ce nasc si daca pot sa iau dupa cele 42 de zile si banii pe concediu medical pana la cele 126 de la societatea unde lucrez si banii pe indemnizatie de la stat?