avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MODIFICARE CERTIFICAT DE MOSTENITOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MODIFICARE CERTIFICAT DE MOSTENITOR

Buna ziua, am urmatarea problema. O persoana a lasat mostenire sotiei un imobil care este descris cu un nr de 5 camere de caramida (emis 1985). Sotia lasa mostenire (emis 1990) unei rude imobilul insa in certificatul de mostenire acum cladirea este 3 camere caramida WC magazie si bucatarie dar si 4 camere paianta dar aceasta descriere se precizeaza ca este conform certificat mostenitor cel emis in 1985.
Constructia insa conform cadastru (emis 2000) este de 5 camere de caramida.
Ce acte doveditoare trebuie sa aduc ca sa fie rectificat certificatul de mostenitor emis in 1991?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: melizanda26 , utilizator 17:34, 10 Noiembrie 2016
Cadastrul emis 2000 care, coincide cu descrierea din certificatul mostenitor din 1985,daca notarul nu accepta cadastrul din 2000 va trebui un cadastru actualizat 2016.
In 2000 s-a facut act de vanzare cumparare cu cadastru ( iunie) a survenit vanzarea in septembrie apoi intabularea . In contract se mentioneaza cele 4 camere de paianta, se mentioneaza si cadastrul din 2000, insa pe cadastru nu apar acele 4 camere( care nu au existat) dar pe care notarul le-a trecut conform certificatului de mostenitor din 1991 cu toate ca il mentioneaza si certificatul din 1985.
Va multumesc pentru raspuns. Cadastrul din 2000 corespunde cu realitatea. Asa ni s-a spus de cadastrist si a verificat si in arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multumesc celui care imi ofera o lamurire teodosie113 teodosie113 Buna seara tuturor Nu sunt expert in materie si sunt bulversat total. De profesie sunt teolog. Iata care este problema mea In anul 1998 am cumparat ,, casa ... (vezi toată discuția)
Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila ... Epuree Epuree Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila? Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)
Cine este competent sa ne rezolve problema teodosie113 teodosie113 Pot folosii UZUCAPIUNEA MICA in urmatoarea speta Un corp de cladire si teren au fost lasate testament in anul 1970 de catre ZZ la doua nepoate. IM 1/2 din ... (vezi toată discuția)