avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate Nycole85

Activitate Nycole85

Răspuns la discuția Arhiva Autobaza 4 Bucuresti
Ați reușit să aflați unde se găsește arhiva pentru autobaza 4?

Va multumesc!
Bună ziua,va rog o informație dacă se poate doresc sa aflu unde pot sa găsesc arhiva pentru autobaza 5 transcom bucuresti,va mulțumesc!
Va mulțumesc!

ynocentta a scris:

Conform art. 612 din Codul Civil, orice construcții, lucrări sau plantații se pot face de către proprietarul fondului numai cu respectarea unei distanțe minime de 60 de cm față de linia de hotar, dacă nu se prevede altfel prin lege sau prin regulamentul local de urbanism.


Bună dimineața,la ce distanta de casa mea are voie vecinul sa monteze aer condiționat?
deoarece casa lui este amplasata la nici jumătate de metru de casa mea și a montat aer condiționat în spatele casei mele,iar noaptea când funcționează sa încălzească se aude motorul la mine în camera,va mulțumesc!
Bunica este în viata,acum am găsit certificatul,nu mai știa unde este,va mulțumesc.
Bună seara!va rog dacă ma puteți ajuta cu o informație,bunica are certificat de acționar din 1996 la societatea comerciala titan,mai pot face ceva cu el,unde ma pot adresa?va multumesc
Va mulțumesc frumos!
Nu reușesc sa deschid mesajul primit
Bună ziua unde as putea găsi arhiva la autotitan sa de pe strada Smârdan nr 29 bucuresti,pentru adeverinta de vechime cu grupa 2-a de munca,tatal meu are o adeverinta de la ei dar nu are date de identificare și nu este luata în calcul la casa de pensii,va mulțumesc!