avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună seara!va rog dacă ma puteți ajuta cu o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună seara!va rog dacă ma puteți ajuta cu o informație,bunica ...

Bună seara!va rog dacă ma puteți ajuta cu o informație,bunica are certificat de acționar din 1996 la societatea comerciala titan,mai pot face ceva cu el,unde ma pot adresa?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nycole85 , utilizator 06:27, 28 Decembrie 2021
Buna seara, dvs nu mai puteti face ceva cu el. Bunica este actionar la respectiva societate. Nu face doi bani.
Bunica este în viata,acum am găsit certificatul,nu mai știa unde este,va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar al soțului meu, la peco brasov LenNic LenNic Bună ziua! Am un certificat de actionar al soțului meu, la \"Peco Brasov\". Sotul meu a decedat în urma cu câțiva ani, iar la vremea respectivă stiind ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat actionar cristina_rusu3 cristina_rusu3 in urma privatizarii din 1996 am depus cupoanele la sc ilvas sa vaslui,societatea intre timp a fost cumparata de porumboiu si inca functioneaza. cum pot ... (vezi toată discuția)