CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU SCHIMBAREA DESTINATIEI UNEI CLADIRICARE FIGUREAZA IN CF CA SI CLADIRE ANEXA (CA), IN LOCINTA SI CABINET STOMATOLOGIC, FARA MODIFICAREA ASPECTULUI EXTERIOR SAU DE STRUCTURA , SCHIMBARILE SA FAC DOAR LA AMENAJAREA INTERIOARA FARA SCHIMBARE COMPARTIMENTALA. ESTE NECESARA AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE?
DORESC SA SCHIMB DESTINATIA UNEI CASE DE LOCUIT IN CASA DE LOCUIT SI CABINET STOMATOLOGIC . MENTIONEZ CA NU MODIFIC STRUCTURA DE REZISTENTA SAU ASPECTUL EXTERIOR AL CLADIRII, MODIFICARILE SE VOR FACE DOAR CA AMENAJARI INTERIOARE. MAI ESTE NECESARA AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE? MENTIONEZ CA CASA ESTE LA STRADA , CURTE PROPRIE , VECINII AU CASELE MAI DEPARTATE FIECARE CU CURTEA LUI. CE ALTE ACTE SUNT NECESARE?
Ce acte sunt necesare pentru schimbarea destinatiei unei case prorietate
la tara in (cf este trcut teren cu constructie de locuit ) in cabinet stomatologic? .Mentionez ca doresc amenajarea unui cabinet stomatologic la parter si sa ramana locuinta la etaj, fara modificarea aspectului exterior sau a structurii de rezistenta. Casa este cu curte privata la strada .Vecinii au casele mai indepartate , este zona de locuinte!Necesita autorizatie de constructie?
as putea repara si adauga policarbonat opac la gardul din stilpi metalici cu plasa care ma desparte de vecin, fara autorizatie? Mentionez ca vecinul nu imi da acordul pentru un gard de beton facut pe cheltuiala mea, asa ca sunt nevoit sa repar gardul facut exclusiv de mine pe hotar si sa-mi asigur intimitatea ,prin montarea aditionala a policarbonatului sau altui material (tabla). Pot sa-l fac fara autorizatie si fara acordul lui pe care nu -l voi obtine ?
Am dobandit prin donatie in 2017 ,de la mama mea o casa ,mostenita de mama mea de la un unchi decedat casa cumparata in anii 1930 ,cu sarcina platii unei sulte in favoarea unei persoane prin care unchiul mamei a cumparat casa in 1930. Precizez ca pot achita sulta(simbolica de 1500 ron ), insa prin investigatiile noastre persoana careia trebuie achitata sulta din 1930 nu mai este de gasit in nici o arhiva si nici nu cunoastem daca are mostenitori carora sa le achit sulta. cum o pot radia din CF?