avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate Slavescu

Activitate Slavescu

Multumesc pt raspuns, si noua ni s-a parut o nerusinare!
Buna ziua,
Avem o solicitare de din partea unui membru al asociatiei de a ii permite sa vada cazierele membrilor de CEx. E legal sa furnizez aceste caziere membrilor Asociatiei sau e treaba presedintelui sa se asigure ca le detine si ca sunt curate? Nu incalca aceasta cerere prevederile privind GDPR? Ca Presedinte, l-am pus pe al meu pe grupul asociatiei dar ceilalti membri niu vor sa le faca publice intrucat este tot un caz de raca din partea unui fost membru CEx care nu mai stie ce sa inventeze ca sa ne sacaie. Nu stiu cum sa procedez, as aprecia un raspuns cu privire la articolele din lege pe care tb sa le respect. Multumesc
Trebuie convocata AGA pentru a inlocui un membru de comitet?
Multumesc pt raspuns, desi nu era ce ne asteptam, dar am inteles ca pentru partea ce tine de plata acestor lucrari ar fi necesar acordul tuturor proprietarilor? Am votat de 4 ori nu pt placarea exterioara, insa s-au mutat proprietari noi si se pare ca acum vor obtine cele 2/3 necesare. Avem in asociatie persoane in varsta care nu stiu cum vor plati o suma despre care inca nu stim cat este, caci contractul se semneaza in alb, cu mentiunea ca aceste costuri se vor calcula la final si vor fi platite dupa 5 ani?! Chiar nu avem cum sa schapam de aceasta placare pe care nu ne-o dorim, mai ales in conditii de pandemie si incertitudine financiara?

Multumesc
Buna ziua,
Asociatia noastra de proprietari strange semnaturi pt izolarea termica a blocului(4 etaje, 2 scari, 40 ap.). Din motive medicale, nu pot fi de acord cu aceasta izolare, si nu sunt singura in aceasta situatie, as dori sa stiu daca retragerea noastra din Asociatia blocului inseamna ca hotararile AGA privind izolarea termica a blocului nu ni se pot aplica si, in fapt, daca vor izola blocul pe langa noi?!
Multumesc