avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trebuie convocata AGA pentru a inlocui un membru de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trebuie convocata AGA pentru a inlocui un membru de comitet? ...

Trebuie convocata AGA pentru a inlocui un membru de comitet?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:27, 14 Iunie 2023
Eu zic ca da
Art. 53 din legea 196/2018
Adunarea generală a proprietarilor membri ai asociației de proprietari are următoarele atribuții:
a) alege și revocă din funcție președintele, ceilalți membri ai comitetului executiv și
cenzorul/comisia de cenzori;
...
In cazul numirii uni membru din cadrul comietului executiv al asoiatiei de proprietari,pentru a preintampina discutii/suspiciuni este necesar sa parcurgeti procedura legala de numire de catre paticipantii la adunarea generala/reconvocata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv ... Vali P. Vali P. In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv care tocmai a fost ales acum 2 luni? Daca de exemplu si-ar fi dat demisia sau ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dorim sa revocam din functie un membru cex (limbaj ... pufi pufi Buna ziua, Dorim sa revocam din functie un membru CEX (limbaj si comportament neadecvat cu locatarii) si sa inlocuim cu altul , care sunt conditiile pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa stiu daca in lege exista vreo reglementare ... balaceanuandrei balaceanuandrei Buna ziua, vreau sa stiu daca in lege exista vreo reglementare pentru excluderea unui membru din asociatie din diverse motive(este recalcitrant,rau ... (vezi toată discuția)