avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Activitate asavin

Activitate asavin

Multumesc pentru raspunsuri !

Oricum, sa inteleg ca exista temei legal pentru asa ceva. Se poate sa imi dati articolul de procedura penala pentru asa ceva?
Nu exista dpdv legal posibilitate sau exista dar este foarte greu de obtinut asa ceva?
Salutare!

In urma intocmirii unei expertize tehnice imobiliare, paratul este nemultumit de estimarea pretului de piata fapt pentru care a depus o plangere penala la un parchet subordonat curtii de apel. Vreau sa stiu daca se poate solicita procurorului general din cadrul curtii de apel mutarea anchetei penale la un alt parchet din cadrul aceleiasi curti de apel.

Multumesc anticiapt!
In special m-ar interesa pct-ul 1,cel referitor la tva

Dar daca aveti amabilitatea si puteti, va rog sa imi detaliati si despre celelalte pcte.

Multumesc
Salutare!

Am o intrebare de necunoscator in ale contabilitatii care vrea sa isi deschida propria afacere. Trebuie sa completez acest formular dar nu inteleg exact ce vrea la punctul I.

[ link extern ]

Ma puteti ajuta cu o explicatie ... in romana daca se poate :"> ?

Multumsc anticipat,
Alex
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc mult,

I-a intentat deja un nou proces si pe data de 19 l.c. are prima infatisare.

In cazul in care copilul se angajeaza (dar isi continua studiile) se poate sista legal plata pensiei, sau daca e deja angajat sa poata pierde procesul?

Multumesc,
Alex
Buna ziua!

AM o prietena divortata de ceva timp. Dupa ce copilul a implinit 18 ani fostul sot a sistat plata pensiei alimentare. Copilul acum este inscris la o facultate privata si isi continua cursurile. Prietena de care va vorbesc l-a dat in judecata pe fostul ei sot. Intrebarea mea este daca are sau nu sanse sa castige procesul luand in calcul faptul ca ea nu s-a recasatorit si isi intretine singura copilul?

Multumesc,
Alex