avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mutare ancheta penala de la un parchet la alt parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mutare ancheta penala de la un parchet la alt parchet

Salutare!

In urma intocmirii unei expertize tehnice imobiliare, paratul este nemultumit de estimarea pretului de piata fapt pentru care a depus o plangere penala la un parchet subordonat curtii de apel. Vreau sa stiu daca se poate solicita procurorului general din cadrul curtii de apel mutarea anchetei penale la un alt parchet din cadrul aceleiasi curti de apel.

Multumesc anticiapt!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
asavin, utilizator
Cel mai recent răspuns: asavin , utilizator 21:00, 21 Noiembrie 2009
Nu cred ca are sanse oricui ar solicita.
Nu exista dpdv legal posibilitate sau exista dar este foarte greu de obtinut asa ceva?
Dpdv legal se poate, daca demonstrati unul din cazurile de necompetenta.
Ca sa fie demonstrate trebuie sa existe.;)
Multumesc pentru raspunsuri !

Oricum, sa inteleg ca exista temei legal pentru asa ceva. Se poate sa imi dati articolul de procedura penala pentru asa ceva?
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
asavin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Necomunicare intampinare natyca natyca Am si eu o speta...am chemat in judecata, la Tribunal, in contencios o institutie....la primul termen de judecata m-am prezentat personal neavand angajat ... (vezi toată discuția)
Cum adresez anumite cereri catre politie / parchet? w0lfshad3 w0lfshad3 1. Ridicarea de obiecte si inscrisuri. 2. Cererea de trimitere in judecata dupa sanctionarea (sau nu) plangerii penale. (vezi toată discuția)