avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formular anexa_1_inregistrare_fiscala_v3
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formular anexa_1_inregistrare_fiscala_v3

Salutare!

Am o intrebare de necunoscator in ale contabilitatii care vrea sa isi deschida propria afacere. Trebuie sa completez acest formular dar nu inteleg exact ce vrea la punctul I.

[ link extern ]

Ma puteti ajuta cu o explicatie ... in romana daca se poate :"> ?

Multumsc anticipat,
Alex
Cel mai recent răspuns: teopro , utilizator 22:06, 11 Februarie 2009
Va referiti la optiunea de a plati tva sau nu?Sau la toate datele din vectorul fiscal?
In special m-ar interesa pct-ul 1,cel referitor la tva

Dar daca aveti amabilitatea si puteti, va rog sa imi detaliati si despre celelalte pcte.

Multumesc
Ma bucur foarte mult ca am gasit acest post. Chiar acum cautam cateva sfaturi privind completarea formularului respectiv.
Cel putin in cazul meu, este vorba despre o firma mica, un srl cu asociat unic si venit estimat pentru viitorul an fiscal la mai putin de 10,000 lei
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2009
teopro, utilizator
asavin a scris:

In special m-ar interesa pct-ul 1,cel referitor la tva

Dar daca aveti amabilitatea si puteti, va rog sa imi detaliati si despre celelalte pcte.

Multumesc

OK, in primul rand, trebuie sa va ganditi bine la tipul de activitate pe care il veti avea.Puteti sa imi trimiteti un mesaj in privat si dicutam pe indelete.Valabil si pt.teopro.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Intre timp insa, am citit cu mai multa atentie art 152 al 1 si 156' al 2 si cred ca m-am lamurit suficient pentru a putea completa formularul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa privind vectorul fiscal - mod de completare Victorius Victorius La completarea cererii de inregistrare, anexa 1 referitor la inregistrarea fiscala nu stiu daca trebuie bifate casutele 6 - 12 (care se refera la contributiile ... (vezi toată discuția)
Declaratiile 010 si 098 31101979 31101979 Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra. O societate nou infiintata in iulie 2013 care este neplatitoare de tva dar cu impozit pe profit 16% vrea sa ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala platitoare de tva valentina370 valentina370 Buna ziua cum imi pot da seama daca Intreprinderea individuala pe care am infiintat-o de curand e sau nu platitoare de TVA? nu scrie nicaieri pe certificat si ... (vezi toată discuția)