avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate Denisa2010

Activitate Denisa2010

Buna ziua, Fratele meu lucreaza in Italia ca sofer de tir. A preluat remorca de la un alt coleg( fara a verifica marfa cu CMR) si a mers la mai multe descarcari. La penultima descarcare a constatat ca marfa nu este. A luat contact cu cei din dispecerat si au anuntat. In momentul de fata l-au anuntat ca ii opreste atat salariul in tara cat si diurna pe care o avea de primit. I-am solicitat sa faca o adresa catre firma angajatoare prin care sa solicite filmarile de la descarcarile pe care le-a efectuat si un modul prin care s-a calculat oprirea. Doresc sa imi comunicati ce ar putea face pentru a-si recupera banii si daca este legal sa ii opreasca diurna. Multumesc.
Buna seara. Am inceput procesul de mediere pentru divorț,partaj,copil. După mai multe discuții cu fostul soț el solicita ca să plătească o pensie alimentară in valoare de 600 lei la salariul de 4000 lei. El solicita că sa stipulăm că pensia alimentară sa fie fixa până la vârsta 26 ani. Și nici să plătească la contributiile medicale și educația copilului. Daca accept asta ,pot sa îl chem instanta după un timp de la terminarea divorțului?
Am vorbit la bancă și au spus că îmi trebuie hotărâre judecătorească.
Buna ziua. După mai multe discuții avute cu soțul ,am hotărât să divorțăm de comun acord. Doresc să știu ce costuri presupune divorțul împreună cu partaj și custodia copilului. Având în vedere că voi rămâne cu casa,ratele și copilul,doresc să știu unde ar fi cel mai repede și ce costuri ar presupune. Menționez că pe casa nu am apucat sa fac cadastrul și intabularea. Mulțumesc anticipat.