avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. După mai multe discuții avute cu soțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. După mai multe discuții avute cu soțul ,am hotărât ...

Buna ziua. După mai multe discuții avute cu soțul ,am hotărât să divorțăm de comun acord. Doresc să știu ce costuri presupune divorțul împreună cu partaj și custodia copilului. Având în vedere că voi rămâne cu casa,ratele și copilul,doresc să știu unde ar fi cel mai repede și ce costuri ar presupune. Menționez că pe casa nu am apucat sa fac cadastrul și intabularea. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:51, 20 Martie 2022
Mergeti la notar acolo divortati si faceti si partaj. Pt partaj trebuie sa aveti acordul bancii pt a prelua ratele.
Despre costuri, întrebati la notar.

Acordul parental trebuie sa fie cat mai clar in privința pensiei, vizitelor obișnuite, in perioada sarbatorilor, zilelor de naștere etc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2022
gi-jane2, moderator
Am vorbit la bancă și au spus că îmi trebuie hotărâre judecătorească.
Inseamna ca nu ati vb cu cine trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minor și partaj. cum decurge un asemenea proces și ce ar trebui să cer? CarmenCA CarmenCA Buna ziua, pe scurt, sotul meu se face vinovat de adulter cu multiple femei (chiar si in acelasi timp!), neglijarea familiei din aceasta cauza (toate cu ... (vezi toată discuția)
Divort/cale amiabila iuli113 iuli113 Buna ziua, Am urmatoarea speta: M-am casatorit anul trecut,anul acesta in luna mai mi-am cumparat impreuna cu sotia un apartament prin prima casa-valoare ... (vezi toată discuția)
Am un credit ipotecar pe numele meu cu fostul sot ca , codebitor - carmensorin carmensorin Buna ziua, In anul 2008 am facut un credit ipotecar si am achizitionat un apartament, fostul sot este codebitor ( el nefacand dovada ca este salariat si ca ... (vezi toată discuția)