Vă mulțumesc pentru răspuns la întrebarea mea ,deci nu este nevoie de certificat de deces pentru aceasta declarație ca nu accept mostenire după mama mea
Vreau sa dau o declarație la notar ca nu accept mostenire după mama mea. Ce acte îmi trebuie sa dau declarația la notar,menționez ca nu am originalul certificatului de deces am o copie nu știu dacă e la vreun moștenitor, originalul. Vă multumesc anticipat
Bună ziua. Sunt pensionar la limita de virsta din luna octombrie 2022 ,am lucrat pina în data de 21. 12.2022. În luna ianuarie 2023 am primit prima pensie ,dar nu am primit și eu cei 300 RON. Ca ajutor dacă ai pina 3000,menționez ca pensia pe 2 luni am primit-o în decembrie,iar acum în ianuarie am primit pensia normala dar fără acel ajutor care sa dat la cei pina în 3000.Imi puteți spune de ce nu am primit și eu acel ajutor de 300 RON. Vă multumesc anticipat
Sunt născut în 19.02.1963, angajat în 1981,am lucrat 16 ani și 5 luni în grupa a2a 100%,. Anul acesta 2022 in luna octombrie pot sa depun actele de pensie de limita de vârstă ? Mulțumesc anticipat
Dacă am stat în șomaj tehnic cu 90% ,anul trecut în jur de 60 de zile,anul acesta tot vreo 60 de zile , aceste zile de șomaj tehnic plătit cu 90% se pun la vechime în munca la ieșirea la pensie?