avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am stat în șomaj tehnic cu 90% ,anul trecut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am stat în șomaj tehnic cu 90% ,anul trecut în jur de ...

Dacă am stat în șomaj tehnic cu 90% ,anul trecut în jur de 60 de zile,anul acesta tot vreo 60 de zile , aceste zile de șomaj tehnic plătit cu 90% se pun la vechime în munca la ieșirea la pensie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 22 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se ia in considerare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care un angajator trimite salariati in somaj tehnic, cei 75%din salariu din fondul cui sunt platiti ,din fondul de salarii a angajatorului,sau de la stat? glo glo in cazul in care un angajator trimite salariati in somaj tehnic, cei 75%din salariu din fondul cui sunt platiti ,din fondul de salarii a angajatorului,sau de ... (vezi toată discuția)
Vechimea anghel elena anghel elena daca am stat 3 ani cu copilul (1978-1981),acesti 3 ani se pun la vechime? (vezi toată discuția)
Vechime in munca viorica bulzan viorica bulzan daca o persoana este angajata la o firma cu CM cu timp partial de 4 ore cu functia de baza F1 si mai are in alta firma CM cu timp partial de 4 ore fara ... (vezi toată discuția)