avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina1888

Activitate Madalina1888

Buna ziua, astăzi am fost invitați de instanța sa luam parte la o expertiza in calitate de parte in proces. Expertiza s-a efectuat in imobilul celui care ne-a reclamat in instanța , numai ca nu am fost lasat sa intram in imobil pe motiv ca este proprietate privată și propietarul hotărăște pe cine lasă. In interior. Era vorba despre o expertiza la instalația termică , apoi l-au invitat pe domnul expert in imobil, au stat 5 minute pe motiv ca trebuie sa ii arate documentele centralei , dupa care au iesit spunând ca nu le găsește. Deși noi am plătit expertiza nu am fost lăsați sa luam parte și mai mult decât atât ,nici nu s-ar fi putut face in 5 minute. . Ce putem face in acest sens? Multumesc
Dacă s-a făcut o expertiza extrajudiciară fără ca partea adversa sa fie convocată , ( s-a expertizat interiorul și exteriorul unei case ,ferestre, balustrade, pavaje, etc. iar după întocmirea raportului de expertiza au fost înlocuite ) . De asemenea s-a observat ca semnarea contractului și plata facturii au avut loc la mai mult de o luna de la inspectarea imobilului. Este normal așa ceva? Se cer daune, dar nu se mai poate face nici o contraexpertiza deoarece toate neregulile semnalate nu mai există.
Buna ziua, pe strada mea ,funcționează un service auto cu vopsitorie fără sa ceara acordul nimănui. Mai mult decât atât locația unde este deschis are numărul poștal pe șoseaua principala, deci proprietarul le-a inchiriat spatele terenului sau și a spart gardul obținând ieșire pe strada mea( care are case doar pe o singura parte) fiind o strada îngustă. Ideea este ca își lasă zeci de mașini pentru reparat , pe strada încurcând deseori accesul și facand multă mizerie. As dori sa știu unde trebuie sa ma adresez , sa pot face o reclamație. Multumesc.