Buna ziua, pe strada mea ,funcționează un service auto cu vopsitorie fără sa ceara acordul nimănui. Mai mult decât atât locația unde este deschis are numărul poștal pe șoseaua principala, deci proprietarul le-a inchiriat spatele terenului sau și a spart gardul obținând ieșire pe strada mea( care are case doar pe o singura parte) fiind o strada îngustă. Ideea este ca își lasă zeci de mașini pentru reparat , pe strada încurcând deseori accesul și facand multă mizerie. As dori sa știu unde trebuie sa ma adresez , sa pot face o reclamație. Multumesc.
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, primaria (pentru a intreba de autorizatia de ctii. si daca platesc taxe si impozite), ANAF (pentru plata de taxe si impozite), Agentia de mediu (pentru poluare - zgomot, vibratii, ape menajere, etc), ITM (pentru conditii de munca, contracte de munca si taxe pe munca), DJSP (zgomot si disconfort creat), politia (pentru parcare neregulamentara si blocare cai de acces), ISU (blocare cai de acces).