avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Pentru o problema cu o spălătorie auto ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul ...

Bună ziua
Pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul unde locuiesc
Menționez ca noi (locatarii) n am dat acordul pentru a se amplasa aceasta spălătorie lângă bloc (4m de bloc). În fiecare zi trebuie sa suport zgomotul lăsat de apa și uneori ma trezește țipetele unora care și spala mașina. Sonorul TV este dat tare ca să pot înțelege. Ce pot sa fac pentru acest lucru? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:46, 23 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibil ca spalatoria sa fi primit acceptul asoiciatiei de locatari, altfel nu primea autorizatie de ctie. de la primarie.
Puteti sesiza DJSP (pentru disconfortul creat) si Agentia teritoriala de mediu (pentru poluarea fonica si verificare mod de evacuare ape menajere), in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Puteti contacta o firma specializata in determinari de zgomot si vibratii (gasiti pe internet si pe site-ul Inspectiei muncii) care contracost, va pot emite buletine de determinare noxe fizice. Aceste buletine le puteti folosi, daca nu va intelegeti pe cale amiabila, in instanta, cand va decideti, sa deschideti o actiune civila.
Puteti sesiza politia si primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data in baza Legii nr. 61/ 1991 republicata, art.2 pct.25-27, privind linistea si ordinea publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce institutie ma pot adresa pt a reclama zgomote la sala fitnes? pref0022 pref0022 Buna ziua. Referitor la sala de fitnes, as avea o problema si anume: sala de fitnes se afla la parterul blocului, din cate stiu are autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Liniste perturbata intr 8.30-17 irinoaia irinoaia Buna ziua! Avem urmatoarea situatie acum ceva timp s-a constriut un bloc de 4 etaje in fata noastra la aproximativ 10 m de scara noastra pe locul in care era ... (vezi toată discuția)
Zgomot instalatie frigorifica spatiu comercial CristiO CristiO Buna ziua, Va rog sa considerati urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un duplex cu o curte de 200m patrati. Langa locuinta mea s-a construit un bloc cu ... (vezi toată discuția)