avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Zgomot tare și noxe toată ziua de la generator
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Zgomot tare și noxe toată ziua de la generator

Zgomot tare și noxe toată ziua de la generator. Menționez ca stau la curte și generatorul vecinului este la 20 de m de gardul meu
Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2023
VioletaGH, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai probabil, generatorul este vechi si/ sau prost montat. Daca nu va intelegeti pe cal;e amiabila cu vecinul, sa cheme un expert in ctii.-montaj-instalatii care sa-i spuna ce trebuie facut si apoi sa execute cu o firma specializata, puteti sesiza DJSP si Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru disconfortul creat de noxe chimice (gazele esapate in atmosfera) si noxele fizice (zgomot si vibratii).
Puteti deschide o actiune in instanta si sa cereti instantei, sa aprobe o expertiza tehnica judiciara in specializarea protectia muncii si mediu.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfaturile primite anterior trebuiesc urmate pt ca va ajuta sa strângeți probe indiferent de răspunsul autorităților dacă se dispun masuri atunci proba cântărește greu în proces dacă nu se dispun tot e o dovada ca ați făcut demersuri.Exista șanse am avut spete similare prin care operatori de telefonie au fost obligați sa ridice instalațiile care produceau poluare fonica.Exista jurisprudența CEDO aplicabila ,dacă nu rezolvați amiabil acționați în instanta fără grija..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot instalatie frigorifica spatiu comercial CristiO CristiO Buna ziua, Va rog sa considerati urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un duplex cu o curte de 200m patrati. Langa locuinta mea s-a construit un bloc cu ... (vezi toată discuția)
Hota industriala montata pe peretele comun Doldrums Doldrums Buna ziua, Recent sub apartamentul meu s-a deschis, intr-un spatiu comercial, un restaurant. Acest restaurant are montata o hota industriala in tavan ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica produsa de un generator torr10 torr10 Daca vecinul are generator de curent care ma deranjeaza seara dupa ora 22 pana la 2 noaptea aflat la distanta mica de gardul meu trebuie sa am aparat de ... (vezi toată discuția)