Am vandut o masina cu contract si fiscal de la primarie. dupa o luna cumparatorul a vandut-o mai departe. in urma verificarilor in baza de date a DRPCIV figureaza tot pe numele meu. masina este vanduta in luna martie si urmeaza sa intram in septembrie. am trimis o solicitare catre Directia de inmatriculari si cei de acolo mi-au comunicat ca nu pot opera din oficiu trecerea pe noul proprietar. stiam ca in termen de 90 de zile daca nu se inmatriculeaza pe noul proprietar se suspenda talonul. Mentionez faptul ca notificarile de instrainare a mijlocului de transport au fost raportate catre DRPCIV de catre primarie. Ce pot face in situatia aceasta? Ma intereseaza cum as putea sa fac sa nu mai apar proprietarul auto in baza de date si sa nu ma trezesc cu eventuale amenzi de rovinieta. Multumesc!
Noi am cerut printr-un avocat de la Tribunalul București sentinta legalizată si mențiune pe ea ca este definitivă și irevocabilă. Cei de la cartea funciară o cer în original sau copie legalizata. Pe noi nu ne-au ținut de vorba cu copie...
Buna ziua! Sunt functionar public pe taxe si impozite in cadrul unei primarii de comuna. Am constatat faptul ca un contribuabil (samsar de masini) a facut fals in acte, in sensul ca a cumparat o masina pe care nu a inregistrat-o la primarie pentru ca nu a obtinut certificat fiscal. Apoi a vandut aceasta masina si pe contract a trecut nr. de inregistrare, a semnat si a stampilat. Mentionez faptul ca nr de inregistrare nu corespunde cu registrul de intrari-iesiri, semnatura nu apartine niciunei persoane din institutie si stampila contine date primariei dar difera de toate stampilele din institutie. ma tem ca nu este prima data cand recurge la acest lucru. Ce ar trebui sa fac eu acum? Daca se poate, va rog si o baza legala. Va multumesc!
Va multumesc! Dar referitor la exprimarea unui punct de vedere in acest sens ,suntem obligați să consemnăm in scris? Adică dacă nu imi dau acordul in scris, nu se presupune a fi un refuz?