avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Activitate ela_b84

Activitate ela_b84

Noi am cerut printr-un avocat de la Tribunalul București sentinta legalizată si mențiune pe ea ca este definitivă și irevocabilă. Cei de la cartea funciară o cer în original sau copie legalizata. Pe noi nu ne-au ținut de vorba cu copie...
@mrays99 Multumesc mult de tot!!
in nume propriu sau in numele institutiei?
Buna ziua! Sunt functionar public pe taxe si impozite in cadrul unei primarii de comuna. Am constatat faptul ca un contribuabil (samsar de masini) a facut fals in acte, in sensul ca a cumparat o masina pe care nu a inregistrat-o la primarie pentru ca nu a obtinut certificat fiscal. Apoi a vandut aceasta masina si pe contract a trecut nr. de inregistrare, a semnat si a stampilat. Mentionez faptul ca nr de inregistrare nu corespunde cu registrul de intrari-iesiri, semnatura nu apartine niciunei persoane din institutie si stampila contine date primariei dar difera de toate stampilele din institutie. ma tem ca nu este prima data cand recurge la acest lucru. Ce ar trebui sa fac eu acum? Daca se poate, va rog si o baza legala. Va multumesc!
Am trimis acum. eu inca nu am reusit sa radiez ipoteca... au cerut ca documentele sa fie in original sau copie legalizata...
Va rog sa imi trimiteti si mie minuta. si eu am o ipoteca in favoarea bankoop din 1995. e-mail: mihaela_dungu@hotmail.com. va multumesc!
Va multumesc! Dar referitor la exprimarea unui punct de vedere in acest sens ,suntem obligați să consemnăm in scris? Adică dacă nu imi dau acordul in scris, nu se presupune a fi un refuz?
Va rog daca se poate sa imi raspundeti strict la intrebarea pusa. Va multumesc!
Nu cred ca se refera la vaccin sau testare. Pur si simplu nu vreau. O parte din colegii colegii copilului meu au fost obligati sa ia pastile (de TBC, desi copiii iesisera cu rezultate negative, asa pentru orice eventualitate). si asta pt ca parintii semnasera o hartie de genul celei de mai sus... Consider ca sunt niste abuzuri si vrem sa evitam orice situatie de genul...Nu vreau sa scriu nimic pentru a nu da loc la interpretari. deci, va rog, daca ma puteti ajuta cu o baza legala, v-as fi recunoascatoare. Multumesc!
Buna ziua! Am primit de la scoala o prezentare a cabinetului medical al scolii, in care la final trebuie completate datele parintilor si ne dam acordul cu privire la.... noi nu suntem de acord sa semnam aceasta fisa, am dat-o inapoi in alb, ca multi alti parinti, neexistand rubrica de refuz. Acum suntem sunati de la scoala si se fac presiuni asupra noastra ca trebuie sa scriem ceva pe foaie (fie acord, fie dezacord) si sa o semnam. Spun ca avem aceasta obligatie. Ma puteti ajuta cu o baza legala in acest sens? De asemenea, ma intereseaza daca exista un temei legal prin care pot refuza sa scriu ceva pe acea foaie. Va multumesc anticipat!