multumesc de raspuns , le-am comunicat ca nu se mai poate face nimic dacat sa scoata actele din nou.
numai bune
Buna ziua,
Am si eu o intrebare- Se poate anula o hotarare de divort incheiata la notar?
Stiu ca se da un termen de gandire , dar cei doi protagonisti au fost prea ambitiosi ca sa lase de la ei, acum dupa cateva luni- 6luni au ajuns la concluzia ca vor sa ramana impreuna si nu stiu daca se mai poate face ceva cu certificatul de divort sau merg sa scoata actele iar.
multumesc
Multumesc mult ptr raspuns , nu stiu ce este si unde este aceasta comisie. imi puteti da mai multe detalii? multumesc
Buna seara,
Ma puteti ajuta si pe mine sa-mi spuneti dupa cat timp il pot da in judecata pe fostul sot ptr neplata pensiei alimentare? mentionez ca am un copil cu nevoi speciale care nencesita medicamente , aparatura ptr monitorizare, are Diabet Zaharat tip 1 , eu nu pot sa ma intorc la munca ptr ca trebuie sa stau in permanenta cu fetita care aproape 9 ani si inca nu beneficiem de grad grav ptr a putea fi insotitor la ea, ne descurcam foarte greu din alocatia feitei de 200 lei si ajutorul ptr boala de 79 lei . Fostul este plecat la munca in strainatate si-a gasit pe altcineva, ii intretine copilul respectivei si pe al lui...... Am incercat sa fiu intelegatoare, sa ramanem prieteni ptr a putea discuta si ptr a nu suferii fetita prea mult ( il adora), dar asa nu mai pot trai!
Va rog cine ma poate indruma cu solutii concrete ?
Multumesc anitcipat si va doresc numai bune
Stimate si distins domn/doamna contab 33
cine va da dreptul sa ma judecati pe mine si pe altii fara sa stiti despre ce e vorba?
eu am pus doar o intrebare , am primit sfaturi bune de la oameni buni care nu-l judeca pe cel de langa el dupa cum bate vantul! nu denigrez pe nimeni si nici n-am nevoie de pomana de la nimeni si nici nu am venit la usa dvoastra sa va cer ceva!
dati sfaturi daca sunteti in cunostinta de cauza , daca doar vreti sa va improscati veninul si frustrarile pe altii vedeti-va de ale dvoastra!
cu respect ptr oameni de omenie, numai bune va doresc si zile senine si frumoase
Buna ziua ,
revin , dupa lungi asteptari , am primit de la dna administrator o situatie a debitelor si cheltuielilor avute, dar....din pacate nu ma lamureste cu nimic din ce am rugat-o ( mentionez ca mi-a fost trimisa prin Posta), este pur si simplu un tabel cu luna , anul , intretinerea, penalitatea , suma achitata si totalul dar este facut tot cu luna sept din anul 2012 de cand am inceput sa am probleme si sa intarzii cu plata intretinerii , nu-mi spune nici cum se calculeaza penalitatea , nici cum a repartizat sumele achitate de mine la penalitati si intretinere, nu-mi spune nimic care sa ma lamureasca cat mai am.
in incheiere mi se aduce la cunostinta ca m-a lasat fara penalitati anul trecut in lunile august-decembrie ca sa ma achit de toata suma restanta, dar asa cum am mai scris daca trecea penalitati la lunile respective atunci suma penalitatilor depasea considerabil suma intretinerii.
Prin urmare azi am scris o noua cerere si o sa merg sa o depun la Posta in care le resolicit a mi se raspunde la intrebarile despre modul de calcul al penalitatilor , daca se pun penalitati la penalitati, sa-mi spuna cat mai am sigur de plata ( dupa calculele mele cu chitantele langa mine am achitat de mult anii 2012-2013-2014 cat si o parte din 2015 -intretinere si penalitati scazute in mod egal).
Credeti ca ar mai trebui sa spun /scriu si altceva?
multumesc mult de tot @elga50
Multumesc frumos , dar nu sunt din Bucuresti!! dar e bine de stiut ptr cei care citesc, poate ii ajuta pe ei
numai bune
Imi cer scuze @Ionita Loredana, n-am inteles nimic din ceea ce mi-ati lasat scris , poate ca nu vd eu sensul acum la ceea ce ati scris, sau sunt mai limitata in a intelege legi , dar mi se pare mai mult ceva legat de altfel de datorii si de executari silite ceea ce la mine ( multumesc lui Dzeu) ca nu s-a pus si nu se pune momentan problema!!
numa bune va doresc
@contab33
multumesc mult de sfaturi , nu stiam , ma voi interesa!
numai bune si multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu un sfat , sper sa reusesc sa rezolv si aceasta problema ca sa ma pot linistii si eu!!!