avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anulare hotarare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anulare hotarare divort

Buna ziua,

Am si eu o intrebare- Se poate anula o hotarare de divort incheiata la notar?
Stiu ca se da un termen de gandire , dar cei doi protagonisti au fost prea ambitiosi ca sa lase de la ei, acum dupa cateva luni- 6luni au ajuns la concluzia ca vor sa ramana impreuna si nu stiu daca se mai poate face ceva cu certificatul de divort sau merg sa scoata actele iar.

multumesc
Cel mai recent răspuns: marinaalexandrescu , utilizator 22:36, 15 Mai 2017
Bună ziua. Din nou la starea civila
multumesc mult!!!
Ati avut 30 de zile termen de gandire. In prezent doar prin recasatorie pot avea statutul de soti.
multumesc de raspuns , le-am comunicat ca nu se mai poate face nimic dacat sa scoata actele din nou.
numai bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare hotarare de divort border border buna ziua,sa-mi spuna cineva daca care cunoaste cum si daca se poate anula o hotarare de divort o data devenita definitiva si irevocabila deoarece eu si fostul ... (vezi toată discuția)
Pot anula o sentinta de divort care nu e inca definitiva si irevocabila? beatrice_daniela beatrice_daniela Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspun:se mai poate anula o sentinta care a fost pronuntata in ian.2010 dar care nu are inca stampila de definitiv si ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord problema domiciliu Sharpshooter Sharpshooter Buna ziua , vreau sa intreb daca este obligatoriu ca procedura de divort sa aiba loc in acelasi judet , oras unde au partile domiciliul . In cazul de fata ... (vezi toată discuția)