Bună ziua, ma numesc Tufa Nicoleta și am o nelămurire pentru care doresc o clarificare.
În perioada în care ești dat către Executor pentru recuperarea unui credit, IFN are dreptul sa te mai înscrie în biroul de credit ca si rau platnic? Înștiințarea cu 15 zile inainte(ca și scrisoare pusa la posta) poate fi fără recomandare, la posta cam cerut înscrisuri dacă au primit ceva pe numele meu la adresa și au comunicat ca scrisorile fără dovada de primire nu se înscriu în registru, prin urmare ifn susține ca a trimis înștiințarea, eu nu am primit nimic și posta nu are înscrisuri.
Va mulțumesc.
Sunt angajata la o primărie inspector de specialitate debutant cu contract de munca din 25.01.2022. Care este perioada după care pot sa urc în grad? Am întrebat la personal și mi au spus ca după 1 an de la angajare, eu știu din lege ca perioada este între 6 luni și nu mai târziu de 1 an.
Bună ziua, lucrez la firma x, in trecut am lucrat la firma y ( acum 10 ani), firma x ma băgat in somaj tehnic, menționez ca si anul trecut am fost in somaj tehnic la tot la firma x, astăzi ma sunat firma x sa mi spună ca mai am un contract de munca neincheiat la o firma y si ca nu pot sa mai iai somaj tehnic. Intrebarea mea este cum de anul trecut nu sa sesizat asa ceva, cu mai mult ca eu am fost inregistrata si la forțele de munca ca fiind somer fără indemnizație.