avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajata la o primărie inspector de specialitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajata la o primărie inspector de specialitate debutant ...

Sunt angajata la o primărie inspector de specialitate debutant cu contract de munca din 25.01.2022. Care este perioada după care pot sa urc în grad? Am întrebat la personal și mi au spus ca după 1 an de la angajare, eu știu din lege ca perioada este între 6 luni și nu mai târziu de 1 an.

Alte discuții în legătură

Incadrata ca si inspector debutant!este corect? tina25 tina25 pe 20 aprilie am dat concurs pentru postul de inspector de specialitate cu studii juridice gradul III (personal contractual) la o primarie in cadrul ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional iul1234 iul1234 buna ziua, din septembrie 2016 am fost angajat pe un post de inspector debutant contractual in cadrul unei primarii. intrebare e cand trebuie sa fiu avansat in ... (vezi toată discuția)
Debutant prea mult timp ContSters85081 ContSters85081 Buna ziua. M-am angajat din martie 2007, la Directia de Administratie pentru Invatamantul Preuniversitar, ocupand prin concurs postul de arhivar I,studii ... (vezi toată discuția)