avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, ma numesc Tufa Nicoleta și am o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, ma numesc Tufa Nicoleta și am o nelămurire pentru ...

Bună ziua, ma numesc Tufa Nicoleta și am o nelămurire pentru care doresc o clarificare.
În perioada în care ești dat către Executor pentru recuperarea unui credit, IFN are dreptul sa te mai înscrie în biroul de credit ca si rau platnic? Înștiințarea cu 15 zile inainte(ca și scrisoare pusa la posta) poate fi fără recomandare, la posta cam cerut înscrisuri dacă au primit ceva pe numele meu la adresa și au comunicat ca scrisorile fără dovada de primire nu se înscriu în registru, prin urmare ifn susține ca a trimis înștiințarea, eu nu am primit nimic și posta nu are înscrisuri.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:15, 6 August 2023
Dacă n-ați plătit ratele la zi și ați devenit rău platnică, normal că primul pas al creditorului este să vă dea la biroul de credit.
Rău platnicii sunt dați la biroul de credit, cu scopul de-a nu mai accesa un alt credit, să aducă prejudicii și altui creditor. Ăsta este raționamentul.

Nu au nici relevanță scrisorile de la IFN, așteptați adresa de executare silită de la un executor judecătoresc, când va începe executarea silită asupra dumneavoastră.
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Executare silita rude ale debitorului cosmin311 cosmin311 Fratele meu a facut mai demult un credit in banca cu buletinul cum era inainte si si-a luat doua telefoane.De cand a luat telefoanele pana acum nu a platit ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa nicoleta_ghebaru nicoleta_ghebaru Buna ziua, Ma numesc Nicoleta, si as avea si eu nevoie de un mic ajutor.Am aplicat pentru creditul Prima Casa si vreau sa stiu daca voi intampina vreun ... (vezi toată discuția)