avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, lucrez la firma x, in trecut am lucrat la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, lucrez la firma x, in trecut am lucrat la firma y ...

Bună ziua, lucrez la firma x, in trecut am lucrat la firma y ( acum 10 ani), firma x ma băgat in somaj tehnic, menționez ca si anul trecut am fost in somaj tehnic la tot la firma x, astăzi ma sunat firma x sa mi spună ca mai am un contract de munca neincheiat la o firma y si ca nu pot sa mai iai somaj tehnic. Intrebarea mea este cum de anul trecut nu sa sesizat asa ceva, cu mai mult ca eu am fost inregistrata si la forțele de munca ca fiind somer fără indemnizație.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 7 Decembrie 2021
Sigur ati fost in somaj tehnic ? Aveti decizii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt student pot beneficia de indemnizatie de somaj? cmutulescu cmutulescu in cazul in care sunt student pot primi somaj? mentionez ca firma la care am lucrat a restructurat postul, firma la care am lucrat 10 ani. (vezi toată discuția)
Nelamurita ContSters198576 ContSters198576 Sunt o viitoare mamica si am o nelamurire in legatura cu concediul maternal pe care urmeaza sa il iau;am sa va explic despre ce este vorba.Am lucrat la firma ... (vezi toată discuția)
Somaj violiza violiza Buna ziua, lucrez la o firma X infiintata de 6 luni, si deja a inceput concedierea colectiva, pentru a beneficia angajatii de somaj trebuie sa le eliberez ... (vezi toată discuția)