avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate teodorudaniela

Activitate teodorudaniela

Răspuns la discuția dreptul la somaj
CIM a fost incheiat cu art 55.litera b.
buna ziua!
sunt eleva in clasa a XII-a si nu am mai primit alocatia din luna iunie 2008.am implinit 18 ani in luna martie.mai sunt sanse sa pot primi banii din urma?ce demersuri trebuie sa fac si unde?am fost la casa de pensii,la inspectoratul scolar ,dar nici un rezultat.
buna ziua!
In iunie 2008 am fost disponibilizat si am luat salarii compensatorii.Daca ma angajez cu perioada determinata pot beneficia de somaj?
puteti sa-mi spuneti care este termenul minim de angajare pe perioada determinata pentru a beneficia de somaj?
Discuție somaj
Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut in proprietate.Suntem siguri pe un apartament cu 3 camere,pt care este act de proprietate.Problema acum apare,cand un frate de-al tatalui vrea sa vanda o casa construita pe un teren ai carui proprietari sunt 3 frati(tatal meu si un frate de-al lui fiind decedati).Unchiul meu ne-a chemat in judecata pe mine si fratele meu,dar pe sora si mama mea nu,pt a iesi din indiviziune.Exista un titlu de proprietate ,emis in 2004,iar tata a murit in 1996.Mama nu are nici un act pt acel teren.
Intrebarea este :daca nu am facut masa succesorala pt tata putem sa obtinem iesirea din indiviziune?Are sens sa ne prezentam la proces?Este legal ca mama si sora sa nu fie citate la proces?