Daca in hotararea din apel instanta aspecificat ca am cerut cheltuieli dar nu s-a pronuntat asupra lor si nestiind ca pot face cerere de completere pana la recurs dosarul fiind definitiv de doi ani prin ce proceduri as mai putea sa-mi recuperez cheltuielile de judecata eu fiind partea care am castigat procesul?
Pe baza unei hotarari definitive dintr-un proces de granituire si revendicare cu toate ca s-a trasat puncte de executor vecinul cu care m-am judecat refuza cu orice pret sa-si mute gardul cu temelie de beton amenintand sa nu ne atingem de gardul lui am fost nevoita sa deschid alt dosar prin care sa-l oblig sa-si mute gardul de pe prop mea el afland de dosar si l-a mutat respectand punctele date de executor dar nu si linia dreapta de la punct la punct facand gardul curbat spre prop mea .la sfatul instantei de a ne impaca sa nu mai cheltuim cu alta expertiza am ajuns la o intelegere de a chema un cadastru sa ne mai traseze inca odata limita dand inca niste puncte intermediare pt a ne pozitiona gardul corect .acum intrebarea mea este daca ne impacam cum am povestit ce se intampla cu cheltuielile de judecata se mai pot cere?
Intr-un dosar ca parte reclamanta impotriva unui vecin de as-i muta gardul pe limita corecta conform unei hotarari definitive in cazul impacarii cu paratul ce se intampla cu cheltuielie de judecata se mi pot cere?