avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca in hotararea din apel instanta aspecificat ca am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca in hotararea din apel instanta aspecificat ca am cerut cheltuieli ...

Daca in hotararea din apel instanta aspecificat ca am cerut cheltuieli dar nu s-a pronuntat asupra lor si nestiind ca pot face cerere de completere pana la recurs dosarul fiind definitiv de doi ani prin ce proceduri as mai putea sa-mi recuperez cheltuielile de judecata eu fiind partea care am castigat procesul?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:52, 10 Decembrie 2021
Le solicitati pe cale separata printr o actiune in care inconvenientul este ca va trebui sa timbrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata cornelia radoi cornelia radoi buna seara!revin la d-voastra cu inca o problema:in dec.2006 tribunalul prahova a dat o sentinta favorabila mie intr-un litigiu de munca pe care l-am avut cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecată gabiplg gabiplg În urma contestării procesului verbal IPJ intimatul a câștigat dar după apel el a pierdut. Eu ca apelant intervenient și păgubit pot cere recuperarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)