avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intr-un dosar ca parte reclamanta impotriva unui vecin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intr-un dosar ca parte reclamanta impotriva unui vecin de as-i ...

Intr-un dosar ca parte reclamanta impotriva unui vecin de as-i muta gardul pe limita corecta conform unei hotarari definitive in cazul impacarii cu paratul ce se intampla cu cheltuielie de judecata se mi pot cere?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:42, 10 Decembrie 2021
Cum sa va impacati daca aveti hotarare definitiva?
Aveti dreptul la cheltuieli de judecata, daca asa a stabilit instanta, dar nu sunteti obligata sa le si cereti.
Acestea se prescriu in trei ani din primul moment in care le puteati cere, apoi le pierdeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe baza unei hotarari definitive dintr-un proces de granituire ... Niculina I Niculina I Pe baza unei hotarari definitive dintr-un proces de granituire si revendicare cu toate ca s-a trasat puncte de executor vecinul cu care m-am judecat refuza cu ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza - granituire - partile detin mai mult teren decat in acte marturie marturie Sunt reclamant, (fara aparator) intr-un proces civil cu capetele de cerere: - granituire, - retrocedare teren ocupat de peretele unei magazii, - obligatia ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie in baza unei sentinte judecatoresti Maria Val Maria Val Buna ziua. As dori sa stiu daca la punerea in posesie in baza unei hotarari judecatoresti la o granituire, executorul judecatoresc poate obliga pe cei care au ... (vezi toată discuția)