avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate Nomenas

Activitate Nomenas

Diana Daisy a scris:

Buna ziua. Un model de anulare a carantinei, se poate? Vin in 28 din Austria, ma asteapta copiii, si nu as vrea sa fac carantina. Vin si cu test PCR, dar tara a ramas in zona rosie.
In baza care-i legi pot anula, carantina, cum trebuie formulata cererea, si cum.o depun la judecatorie, daca sunt in carantina? Multumesc astept raspuns, Sarbatori fericite

In baza cetateanului liber se poate anula. Adica "eu nu vreau". Imi pare rau ca va aflati in situatia asta. Acum, ce am zis sa nu o luati in serios. Dar multi nu o sa respecte carantina pentru ca avem un stat care la fel, nu ne respecta.
Indiferent de ce pozitie are acel om, fie angajat sau nu, el a furat, asa ca o sa se aplice legiile pentru furt. Nu is avocat, dar se intelege de la sine. Daca nu se poate amiabil, cum s-a sugerat, exista dovada pe camera, presupun ca se poate castiga in instanta.

Se vede pe camera ca este el? Daca da, totul tine de dumneavoastra cum doriti sa rezolvati problema.
Buna ziua!

As avea cateva intrebari legate de niste coduri caen. Acestea ar fi:

1. Ca PFA trebuie cod caen pentru a detine un website in care imi descriu ce fel de servicii pot oferii, fara a pune un pret?

2. Daca pun pret, atunci presupun ca ar trebui cod caen pentru comert online, ceea ce eu as vrea sa evit.

3. Are legatura cu prima intrebare, codul caen "6312" spune ca are legatura cu site-uri web care actioneaza ca portaluri pentru internet (ex. google, youtube) sau pentru a genera si intretine baze de date extensibile cu adrese internet (ex. hostare web). Deci nu s-ar incadra codul asta caen logic vorbind doar pentru ce as vrea eu.

As vrea sa fiu lamurit, pentru ca tehnic vorbind, unele coduri o dau pe langa, fara sa explice, fiind nevoit uneori sa mergi la ghicite.

P.S. Nu gasesc nici unde ce tip de curs ar fi nevoie pentru a putea pune pe PFA aceste coduri, in caz ca as avea nevoie. Am un certificat de calificare pentru "Tehnician operator tehnica de calcul", dar nu stiu la ce coduri caen as avea acces.